Privat klass och gongterapi

Enskild undervisning

Vet du om att du nu också kan boka in dig för en privat klass där vi anpassar klassen efter dina behov och din förmåga? Kanske är du ovan och känner dig lite osäker inför att delta i grupp med andra som eventuellt kommit längre i praktiken. Då kan detta vara en lösning för dig. En privat klass kostar 600 kr och är 90 min lång.

Gongterapi

Från och med hösten 2016 erbjuder jag också gongterapi där även andra instrument som exempelvis klangskålar ingår.


I gongterapi används vibrationerna av gongens ljud för att skapa fysisk, emotionell och mental balansering och transformation. Det är en terapeutisk form där utgångspunkten ligger i personens energisystem som ljudet av gongen resonerar med. Gongen stimulerar även nervsystemet som ger påverkan på kroppens organ, cirkulation och sinne. Gongens vibrationer når djupt in i kroppen och arbetar på cellnivå och synliggör undertryckta känslor, upplevelser, för att därefter frigöra blockeringar och läka kropp, känslor, sinne och själ.

Hur går en gongsession till?
Sessionen startar med ett kortare samtal. Sedan blir du guidad i några enkla yogaövningar som alla kan göra, detta för att kroppen lättare ska kunna slappna av under vilan. Du kommer att ligga ner på en mjuk ullmatta med kuddar och filtar för bästa komfort, guidas ner i avslappnat tillstånd och lyssna  på gongens vibrerande toner under cirka 40 minuter. Sessionen avslutas med ett kortare samtal.

Vem kan komma på gongterapi?
Vem som helst kan komma på gongterapi. Inga förkunskaper krävs. En session börjar med ett kortare livs- och hälsosamtal.

En gongterapisession kostar 600 kr och är 60 min lång.

Spara

Spara

Spara

Spara