Gravidyoga

“Yoga and meditation are the strongest offering that we can give to a pregnant woman. Through conscious pregnancy, birth and early parenting, we set the foundation for life-long health and happiness in a child.”
~ Gurmukh Kaur Khalsa

Nu startar vi upp med Gravidyoga på Golden Link Yoga!

Eftersom jag själv är utbildad enligt Prenatal Yoga – The Khalsa Way – modellen kommer den gravidyoga jag erbjuder att vara inspirerad av kundaliniyogan och den livsfilosofi den representerar. Bilderna ovan är hämtade från avslutningen på den utbildningen där vi firar de gravida kvinnor som deltog. Femtio kvinnor, allt från yogalärare till barnmorskor samlades för att insupa visdom, kunskap och inspiration från Gurmukh Kaur Khalsa som grundat denna form av gravidyoga och reser världen runt för att hjälpa kvinnor bli medvetna mödrar.

Exempel på hur en klass kan se ut.

Gravidyoga är en lugn form av yoga speciellt utformad för att stödja din graviditet och förbereda dig inför förlossningen och mötet med ditt nyfödda barn. Stor vikt läggs på andning, fokus och uthållighetsträning. Du förbättrar din hälsa, självstyrka och känsla av välmående. Det är också en stund där du kan varva ner och ta hand om dig själv lite extra under denna speciella period av ditt liv.
Du är välkommen oavsett var du befinner dig i din graviditet, om du väntar ditt första barn eller redan har fött barn. Tidigare erfarenhet av yoga är inte nödvändig.

Vi har ullmattor, filtar, kuddar och bolster på plats så det enda du behöver tänka på är mjuka, löst åtsittande kläder så att du kan röra dig och andas obehindrat och att det kan vara bra att ha med en vattenflaska.

Musik
Jag använder till största delen  musik från kundaliniyogatraditionen eftersom min gravidyoga hämtar inspiration från därifrån. Där finns många harmoniska, vackra och upplyftande mantrasånger som har en positiv påverkan på både dig och barnet i magen. Musiken finns att ladda ner från Spirit Voyage, iTunes och CD Baby bland annat. Här kommer också en spellista från Spotify.

Söndagar 10.00-11.15

Efter klassen serveras te och snacks för den som vill stanna kvar en stund.

Priser
Prova på 150 kr
Enstaka gång 200 kr
Klippkort 6 ggr 1000 kr
Klippkort 10 ggr 1600 kr

Betalning sker via banköverföring (mejla till info@goldenlinkyoga.com för att få kontonummer) eller swisha till mobilnummer 073 909 31 30 INNAN klassen startar.

Avbokning ska ske senast 4 timmar innan klassen startar.

Hitta hit
Åker du buss är det 52:an som gäller. Hållplats Doktor Westrings gata. Någon minuts gångväg till studion.
Närmaste spårvagnshållplats är Doktor Sydows gata och du åker med 10:an till ändhållplatsen och därifrån är det cirka 5 min promenad till Syster Emmas gata 13.

Varmt Välkommen!