Bra att veta, Gong, Inspiration, Kriyor, Mantran, Meditationer, Pranayama

Exercise Set for the Kidneys tisdag 18 juli

 

This Kundalini Yoga kriya stimulates the kidneys, balances the lower three chakras, strengthens the navel point, opens the pelvic area, creates a flow of energy between the spine and first three chakras and creates a relationship between the navel center and the heart. As you perfect this kriya you will cultivate a sense of stability because this set promotes a stable base in the lower triangle (lower three chakras.)

In Chinese Medicine, the main function of the kidneys are to produce and store “Jing,” or “Ojos” as Yogi Bhajan called it. Ojos is the essence of life and it is believed that once production of Ojos decreases, one ages. Stress, overindulgence of sex and drugs can all lead to decreasing production of Ojos.

From a yoga perspective, the kidneys have to do with the second chakra, which deals with connection with others and emotion. The element associated with the kidneys is water.

On an emotional level, the kidneys have to do with issues around your original self and the roots of your self. The emotional issues around the kidneys can include: fear, traumatic memories around fear, phobias, sexuality, existentialism and indecision. Particularly, the right kidney has to do with childhood fear and the left kidney has to do with issues around the inability to accept the life you were born with. It is important when approaching any yoga set or meditation for the kidneys, that you work on connecting with the underlying emotional issues.

Välkommen till en klass där vi fokuserar på njurarna, det andra chakrat, emotionell balans och avslappning med hjälp av kundaliniyoga, meditation och ljudhealing.

Tid: 19.00-20.30
Att tänka på: Ta gärna med vattenflaska. Filtar och yogamattor finns på plats.
Kostnad: 150 kr som betalas kontant eller via swish. Ta med en kompis och betala 170 kr för båda (gäller vid ett tillfälle).
Anmälan: Antalet platser är begränsat. Garantera din plats genom att boka dig här eller mejla mig på maria@freyskott.com
Du kan också skicka ett sms till mobilnr 073 909 31 30. Om du får förhinder är jag tacksam om du meddelar det så fort du vet så någon annan kan få din plats.

Parkeringsplats finns utanför huset. Åker du buss är det 52:an som gäller. Hållplats Doktor Westrings gata. Närmaste spårvagnshållplats är Doktor Sydows gata och du åker med 10:an till ändhållplatsen och därifrån är det cirka 5 min promenad till Doktor Westrings gata 15B, högst upp i huset. Det står Golden Link Yoga på dörren.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s