Bra att veta, Gong, Inspiration, Kriyor, Mantran, Meditationer, Musik, Pranayama

Hantera din stress med kundaliniyoga onsdag 28 juni

Untitled-2

Välkommen till en klass där vi fokuserar på stresshantering med hjälp av kundaliniyogans olika verktyg; andning, mantra, asanas, meditation, fokus m m.
Efter yogapasset blir det en stunds gongavslappning där du blir vibrerad av ljud från gongar och andra instrument som hjälper till att balansera och reparera på cellnivå.

”We live in a stressful world, and more often than not, we don’t know how to manage it. Work, family, and regular daily commitments cause plenty of stress on their own, and the stress is exacerbated by perceived crisis situations that emerge from time to time. A common mantra these days is “I’m totally stressed out!” Thankfully, Kundalini Yoga offers plenty of tools for managing stress. In fact, stress management is a wonderful side effect of a consistent Kundalini Yoga practice!
It’s important to understand that stress is a condition, not an illness. Too much stress begins to affect our thoughts, behaviors, and even our physical health. Over time, stress diminishes our vitality and reduces our ability to enjoy life. But once we learn to recognize the things in our life that trigger stress responses, we take an important step toward managing our stress. We can then turn this awareness toward understanding our “stress personality”, our ability to master stress and stay steady. Through Kundalini Yoga and Meditation, we can effectively manage our stress personality and act authentically even when faced with very stressful situations.”

Tid: 18:30 – 20:00
Att tänka på: Ta gärna med vattenflaska. Filtar och yogamattor finns på plats.
Kostnad: 150 kr som betalas kontant eller via swish. Ta med en kompis och betala 170 kr för båda (gäller vid ett tillfälle).
Anmälan: Antalet platser är begränsat. Garantera din plats genom att boka dig här eller mejla mig på maria@freyskott.com
Du kan också skicka ett sms till mobilnr 073 909 31 30. Om du får förhinder är jag tacksam om du meddelar det så fort du vet så någon annan kan få din plats.

Parkeringsplats finns utanför huset. Åker du buss är det 52:an som gäller. Hållplats Doktor Westrings gata. Närmaste spårvagnshållplats är Doktor Sydows gata och du åker med 10:an till ändhållplatsen och därifrån är det cirka 5 min promenad till Doktor Westrings gata 15B, högst upp i huset. Det står Golden Link Yoga på dörren.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s