Bra att veta, Inspiration, Kriyor, Mantran, Meditationer, Musik

Sista klassen på Hagabadet

Ett stort tack till alla er som kommit till mina klasser på Hagabadet under de år som gått. Det har varit en ära och en ynnest att uppleva ert engagemang och er närvaro. Ni har inspirerat mig och lärt mig så mycket och mitt hjärta blir varmt av att tänka på er. Livet är förändring och för mig är det dags att ta steget vidare nu. För mig är det viktigt att följa mitt hjärta och och se vart det leder mig. Allt är precis som det ska vara. Allt sker på det sätt det är menat att ske.

Sat Nam Wahe Guru!

Min absolut sista klass på Hagabadet söndagen den 30 april 2017 innehöll följande:

Remove negativity

Gongavslappning

Guru Ram Das Mantra

Spellista

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.