Meditationer

En meditation som helar och ger energi

bild (2)

3-11 MINUTER

GÖR SÅ HÄR:
Sitt i lätt meditationsställning (kan även göras sittande på en stol). För samman händer och underarmar framför bröstet så att de vidrör varandra från armbågarna upp till handlederna. Forma händerna till en Lotusblomma genom att fingrarna sträcker ut åt alla håll. Lillfingerspetsarna rör vid varandra. Tummarna som trycker tätt mot varandras sidor är riktade in mot kroppen. Fokusera din blick in i det tomrum som bildas mellan dina lillfingrar. Andas in ett långt djupt andetag och tryck din tummar för näsborrarna. Håll andan så länge du kan och lossa sedan lätt tummarna från näsan – andas ut i en långsam utandning. Andas in, tryck för tummarna igen och fortsätt på detta sätt under 3-11minuter.

OBS! Enligt det yogiska synsättet är detta en meditation enbart för kvinnor. Det är en meditation som genererar massor av energi. Om det är någon del av dig du känner behöver stärkas, koncentrera ditt sinne på denna del under meditationen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.