Bra att veta, Gong, Kriyor, Mantran, Meditationer, Musik, Pranayama

Privat klass och yogaterapi

image-T23Y9ENM
Enskild undervisning

Vet du om att du nu också kan boka in dig för en privat klass där vi går igenom grunderna i kundaliniyoga i lugn takt och där vi anpassar klassen efter dina behov och din förmåga? Kanske är du ovan och känner dig lite osäker inför att delta i grupp med andra som eventuellt kommit längre i praktiken. Då kan detta vara en lösning för dig.
Vi börjar med att prata om din situation just nu – hur du mår i kroppen och själen och vad just du behöver. Sedan följer ett yogapass, en gongavslappning och en meditation.

En privat klass kostar 600 kr och är 90 min lång.

 

earth-40

Yogaterapi

Om du har någonting du behöver komma tillrätta med när det gäller dig själv och din hälsa kan du boka en enskild terapeutisk session.

För att ett genuint läkande ska äga rum måste alla delarna – kropp, sinne och själ inkluderas. Yogaterapi handlar om att återskapa balans i dessa delar. Yoga, som i grunden är en andlig disciplin, beaktar och behandlar hela människan.

Vi är varelser av kött och blod, men utifrån det yogiska perspektivet är vi också energivarelser som behöver fylla på energi, öppna blockeringar i våra flöden och skapa balans i våra liv. Att skapa balans handlar t ex om att lyssna inåt, att äta nyttigt, dricka vatten, få i dig tillskott, röra på dig, balansera arbete/fritid, umgås och sova gott. Yogaterapi handlar om att göra dig medveten om dessa grundläggande behov.

I den terapeutiska sessionen utgår vi från samtalet mellan terapeut och klient. Du får utifrån detta individuella råd och yoga anpassat efter dina behov. Du applicerar sen metoderna självständigt och regelbundet på egen hand hemma. Helst deltar du också regelbundet i en passande yogagrupp för att ytterligare motiveras i din process. (Detta är dock inte nödvändigt).

Första terapisessionen tar ca 1,5–2 tim. Pris 900 kr.

Oftast räcker det med en session för att komma igång men vill du ha fler och följa upp kostar de 600 kr/gång.
Kontakta mig via mejl om du har frågor eller funderingar angående mina klasser eller vill boka tid för enskild yogaklass eller yogaterapisession.

mariafreyskott@gmail.com

Spara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s