Bra att veta, Inspiration, Kurser

Kundaliniyoga på Sensus i vår

1754721_f260
Kundaliniyoga i vardagen – helgkurs

7-8 februari 2015

I denna kurs får du konkreta tips om hur du kan införliva kundaliniyogan i din vardag. Det är inte för inte som denna form av yoga kallas ”hushållsyoga” till för vanliga människor mitt uppe i livet. Vi kommer att prata om yogisk livsföring och filosofi varvat med yogaövningar och meditationer med syfte att hjälpa oss hantera den stress och de krav som vår moderna livsföring innebär.

 

 

 

2 reaktioner till “Kundaliniyoga på Sensus i vår”

  1. Sat Nam!
    Så roligt att du håller introduktionskursen igen, det var fantastiskt bra med ett tillfälle att prata om yogan och kundalini och inte ”bara” gå till en lektion och yoga.. Jag har tipsat min sambo om din kurs, jag tror han kommer att dyka upp.
    Vi lyckas nästan få till en praktik hemma, det flyter på ganska bra emellanåt men för att verkligen skaffa näring till min praktik anmäler jag mig nog på kundalini i vardagen. Vi ses!

    1. Ja, visst behöver vi lite extra näring och inspiration emellanåt för att orka hålla i gång vår praktik. Det gäller för mig också 😉 Ser fram emot att få möta både nya och gamla deltagare. Roligt om det kommer några ”gubbar” också!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s