Bra att veta, Inspiration, Kurser

Lägesrapport

10407651_10152569093449635_5874036907899552858_n

 

Laddar batterierna med en nyttig drink bestående av grönkål, persilja, mangold, bladselleri, morötter, squash, färsk ingefära och gurkmeja, äpple och citron. I övermorgon åker jag upp till Stockholm för att påbörja en utbildning till yogaterapeut och då gäller det att vara fit for fight. Jag åker alltså upp trots ryggskadan som jag ådrog mig för ett antal veckor sedan för jag tänker inte låta den stoppa mig från att fullfölja det jag bestämt mig för. Det har varit mycket vacklan fram och tillbaka – ska jag – ska jag inte?  Är det värt det? Är det rätt väg för mig att gå nu? Ekonomiska och praktiska aspekter och tvivel på mig själv har blandats till en enda soppa. Men jag har kommit ut ur det med den fasta övertygelsen att det är det jag ska göra. Kosta vad det kosta vill. Framtiden är högst oviss och jag får leva med det och hoppas att saker och ting löser sig på bästa sätt. Att låta mig styras av rädsla tänker jag inte göra.

Det ingår inte i min livsplan att sitta stilla och nöja mig med det som är eller det jag har. Jag vill lära mig mer, öppna nya dörrar, transformeras och hitta min sanning. Det som är jag innerst inne. Livet är en lång räcka med situationer och omständigheter där vi har möjlighet att komma allt närmare vårt autentiska jag. Ingenting är egentligen rätt eller fel, bra eller dåligt. Att uppleva och lära av livet på gott och ont är vad det handlar om till syvende och sist.

Final-Logo-kundalinimedicin-300x288

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.