Bra att veta, Inspiration

Söndag med Guru Dharam

Söndagen den 11 maj deltog jag i en workshop med Guru Dharam Singh Khalsa på Göteborgs Kundaliniyogacenter. Temat ”How to keep up: The Lever and the Lens” syftade till att ge oss som deltog upplevelsen av att vi har kraft att lyfta oss själva ur livsmönster som håller oss tillbaka. Genom att utveckla din intuitiva förmåga vidgas ditt perspektiv och du blir medveten om dina oändliga möjligheter.
Guru Dharam är en av världens främsta och mest inspirerande lärare inom kundaliniyoga och yogisk terapi. Jag har själv haft honom som huvudlärare på min utbildning till kundaliniyogalärare på Dagsås Yoga Mangalam, så det var extra fint att få träffa honom igen. Min dröm är att även få möjlighet att gå Yogaterapiutbildningen som han leder.

Det spelades in en film av workshopen och här kan du se en kortversion av den:

GuruDharam

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.