Bra att veta, Inspiration, Kriyor

Golden Bridge Yoga och Yoga West i LA

Drygt en vecka har passerat i LA och jag har redan haft möjligheten att träffa flera fantastiska lärare i kundaliniyoga på Golden Bridge och Yoga West.
På Golden Bridge huserar bland annat Gurmukh Kaur Khalsa, GuruMeher Singh Khalsa, Siri Marka Singh Khalsa och Gurushabd Singh Khalsa. Alla fyra har undervisat i kundaliniyoga i många decennier och startade som studenter till Yogi Bhajan.
På Golden Bridge Yoga finns teacher training och en massa intressanta workshops och event att ta del av:

20140223-143154.jpg

20140223-143237.jpg

20140223-143305.jpg
Jag passade på att köpa boken ”Senses of the Soul” av GuruMeher Singh Khalsa i samband med hans klass ”Kundalini Yoga for emotional wellbeing”. Den passar bra att studera medan man sitter och smuttar på sin smoothie i det mysiga caféet på Golden Bridge efter en yogaklass.

20140223-144056.jpg
Idag gick jag på en härlig klass med massor av folk där Siri Marka Singh undervisade. Gissa vilken kriya han använde? Jo, ”Kriya for the throat chakra” som är en gammal goding jag brukar plocka fram med jämna mellanrum på Hagabadet ( finns på bloggen). Så jag kände mig ganska hemma med den.
För övrigt har jag också fått ta del av ”Kriya for the instinctual self, ”Set for the radiant body and keep-up spirit”, ”Refining sexuality with spirituality”, ”Kriya to balance the mind” och några till…
Här är jag och Siri Marka Singh på Golden Bridge Yoga:

20140223-150753.jpg
Igår (lördag) åkte jag och min dotter till Yoga West i West Hollywood för att kolla in kundaliniyogan där. Frontfiguren här är Guru Singh som också tillhör det gamla gardet och har varit med från början s a s. Honom har jag varit djupt imponerad av länge så jag såg verkligen fram emot att få se honom in action. Den klassen vi skulle gå på var samtidigt en del av undervisningen på ”Level 2: Mind & Meditation” för kundaliniyogalärare så det var en stor grupp människor i salen och en förväntansfull stämning som rådde. Guru Singh var precis så som jag hade föreställt mig; vänlig och humoristisk och med ett stort hjärta. Han är musiker också så det var mycket livemusik under klassen. Härligt!
Både jag och min dotter gick därifrån med intentionen att komma tillbaka igen så snart som möjligt.

20140223-152400.jpg

20140223-152440.jpg

20140223-152508.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.