Kriyor

Ett pass för pranisk energi – 4 U

För att leva fullt ut som människa behöver du enligt det yogiska synsättet uppfylla ett antal kriterier. Du måste kunna le, hur stressad och utarbetad du än är. Stressen tar hårt på dina inre organ och ditt endokrina körtelsystem. Ett leende ger lindring. Le i motgången. Du behöver ha din kroppsvikt i balans och du behöver skapa dig en mental attityd som tillåter dig att säga: Jag måste göra detta. Det är min sak och jag kan inte vänta längre. Detta korta pass bygger upp din kropp och din energi så att du klarar av detta. Om du gör maxtider och hålla perfekta ställningar i alla övningar i passet under elva dagar kommer du att bli otroligt stark både fysiskt och mentalt. Håll fokus i 3:e ögat. Tona in före och tona ut efter passet.

Instruktioner (pdf)

4U

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.