Meditationer

Meditation för det elektromagnetiska fältet

En meditation som stärker upp din aura.
Auran det naturliga elektromagnetiska fältet som omger den fysiska kroppen. Detta fält bildas av prana (livskraft) som flödar genom vårt energisystem. Genom våra energikanaler, nadis. Det sägs att allt som händer dig i livet först äger rum i auran, som studerar och filtrerar informationen. Auran skyddar dig mot negativitet och infektioner. Reflekterar den du är, din personlighet, din karaktär och hälsa. En svag aura kan medföra att du känner dig styrd av andra, isolerar dig och blir försvarsbenägen. En stark auran gör att du aldrig behöver känna dig hotad eftersom du vet vem du är och är trygg i dig själv. Du förmår leva livet fullt ut och kan även inspirera andra omkring dig.

Meditation för det elektromagnetiska fältet (pdf)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s