Bra att veta, Mantran, Meditationer, Musik

Celestial Communication

Celestial Communication eller meditation med rörelse är en av teknikerna som används inom kundaliniyoga. Det är en utmärkt form av meditation om man finner det svårt att sitta stilla någon längre stund.

“Celestial Communication is the greatest wonder food for the body healing, bringing mental intelligence and creativity, and uplifting the soul and the inflow of the spirit.  It is a very simple, very authentic, most ancient and absolutely super modern way of making the dumbest, the dullest and the most boring person be very creative, productive, and absolutely intelligent.” – Yogi Bhajan

Läs mer om vad Celestial Communication innebär

Celestial Communication med mantrat  Aad Guray Nameh, Jugaad Guray Nameh, Sat Guray Nameh, Siri Guroo Dayvay Nameh

Läs mer om mantrats ursprung, betydelse och effekter

Under  kundaliniyogapasset lördagen den 6 oktober på Hagabadet använde vi oss av Satkirin Kaur Khalsas version av detta mantrat från albumet ”Blessings of a Woman”. Finns att köpa på Spirit Voyage och Spotify bl a.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.